Menu

Ο απίθανος χορός του Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ στην πασαρέλα του λαμπερού show μόδας Vogue World

Ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος Mikhail Baryshnikov έδωσε το παρών στη γιορτή της μόδας Vogue World και ενθουσίασε τους πάντες με τον ξέφρενο χορό του πάνω στην πασαρέλα.

Το επετειακό show μόδας Vogue World πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022 στη Νέα Υόρκη για τα 130 χρόνια κυκλοφορίας της αμερικάνικης Vogue και τη συνεισφορά του διάσημου περιοδικού στην βιομηχανία της μόδας.

Στην λαμπερή επίδειξη μόδας συμμετείχαν διάσημα μοντέλαφορώντας τις δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας παρουσιάζοντας παράλληλα και τις τάσεις για το Φθινόπωρο 2022. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στο Vogue World ήταν και ο διάσημος χορευτής Mikhail Baryshnikov, η διεθνούς φήμης τενίστρια Serena Williams και τα top models Helena Christensen, Amber Valletta, Lara Stone, Adut Akech, Precious Lee και Kendall Jenner.

O 74χρονος Mikhail Baryshnikov, ο οποίος στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει και στην σειρά «Sex and the City», έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του κινήσεις στην πασαρέλα. O Baryshnikov εμφανίστηκε στo catwalk φορώντας μπεζ καμπαρντίνα και αθλητικά παπούτσια και ανέβασε το ρυθμό με το χορό του.

Το video από την μοναδική στιγμή στο Vogue World δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της αμερικάνικης Vogue στο instagram, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του ζωντανού θρύλου του χορού σε όλο τον κόσμο.

Με πληροφορίες από: nypost.com

επιστροφή στην κορυφή